Vriezenveenstraat,
Tilburg

Currently 0 house(s) available

Het karakter en de uitstraling van een jaren '30 woning, maar dan in een modern jasje en voorzien van de luxe, de gemakken en de isolatievoorzieningen van deze tijd.

Deze woningen zijn gelegen in de gewilde wijk "Koolhoven" aan een verkeersluwe hofje.

De wijk Koolhoven ligt aan de zuidzijde van de Reeshof. Door de nieuwe rondweg zijn de uitvals-/ en snelwegen makkelijk te bereiken. Er wonen veel gezinnen in de wijk en voorzieningen zoals een basisschool, kinderopvang en gezondheidscentrum zijn aanwezig. Ook het treinstation, bushalte, winkelcentrum Dalem en De Heyhoef, voetbal-, zwem- en andere sportverenigingen liggen in de directe omgeving.

De wijk is voorzien van veel groenstroken en speelvoorzieningen voor de kinderen. Tevens wandel je zo het natuurgebied de Donge in en voor je het weet staat je oog in oog met de Schotse Hooglanders.
Het populaire Stadsbos013 is ook nabij, waarin je naar hartenlust kunt wandelen of de Mountainbike route volgen.

Dit complex kent een aantal verschillende woningtypes. Diversiteit is terug te vinden in tweekappers en rij- en hoekwoningen.

Alle woningen hebben drie slaapkamers, een ruime zolderverdieping (soms met extra kamer) en zijn voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur. De keukens hebben een composietstenen aanrechtblad.

De afwerking van het sanitair is luxe. De badkamer heeft naast een ligbad ook een separate douche en tweede toilet.

Om de afwerking echt compleet te maken zijn de woningen voorzien van behang in een neutrale kleur (op de begane grond en eerste verdieping) en is er aandacht geschonken aan een erfafscheiding in de achtertuin.

Sommige woningen hebben een parkeerplaats op eigen terrein.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

features
Status
In preparation
Price
€ 1,018.- to € 1,158.-
Living area
115 t/m 141 m²
Volume
345 t/m 420 m³
Click on "RESPOND" and indicate that we will keep you informed about available properties in this project.
respond