Offered
20+

Kluizeweg 468

6815 ES Arnhem

Algemeen
Arnhem is een aantrekkelijke stad om te wonen, te werken en te recreëren.
Arnhem en wijde omgeving is overdadig met groen bedeeld. Parken als Sonsbeek, Zijpendaal, Mariendaal en Hoge Veluwe geven haar de reputatie van Parkstad.
Het stadscentrum heeft een uitstekend winkel- en uitgaansbestand waarin onder andere alle toonaangevende detailhandelketens vertegenwoordigd zijn.
Arnhem is vanuit de Randstad per auto en trein makkelijk te bereiken. Het Duitse Ruhrgebied ligt vlakbij.

Veluwestaete
Het complex Veluwestaete is gelegen aan de Kluizeweg bestaat uit twee gebouwen van 11 verdiepingen.
De ligging is ideaal te noemen: aan de noordzijde van de fraaie stadswijk Cranenvelt, pal bij het beroemde dierenpark Burgers Zoo en het Openluchtmuseum, in een schitterende woonomgeving. Het vele groen en de kwaliteit van de overige bebouwing in de wijk dragen hieraan ook hun steentje bij.
Bouwjaar 1966.

De appartementen
De woningen zijn bereikbaar met een lift en gelegen aan een galerij aan de noordzijde, waar de keuken en een slaapkamer zijn gesitueerd. De woningen hebben 2 slaapkamers en een ruime gerenoveerde keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Vernieuwde badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Apart toilet. Elke woning (2 uitgezonderd) heeft een ruim balkon op het zuiden. Deze woning is gelegen op de 10 etage.

Helaas zijn er nog geen interieurfoto's beschikbaar. Geplaatste foto’s bieden een impressie.

Interesse in deze woning?
Schrijft u zich kosteloos en vrijblijvend in via hurenbijacm.nl
Om in aanmerking te komen dient het BRUTO maandinkomen ongeveer 4x de huurprijs per maand te bedragen; er zal een inkomenstoets plaatsvinden. Voorbehoud gunning door eigenaar.

** Vb&t streeft ernaar om u zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij u om zich in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. U kunt zich inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door u verstrekte informatie wordt u door ons automatisch per e-mail of telefonisch geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan uw wensen. U kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

General
Service charge
€ 35,-
Number of responses
69
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
Build
Object type
Apartment
New / existing
Existing construction
Surfaces and capacity
Living area
91 m²
External storage space
6 m²
Volume
255 m³
Click on "RESPOND" and indicate that you are interested in this property. You will receive a confirmation by e-mail.
respond
Status
Offered
Rental price
€ 935,- p.m.
watch video
sun/shade info