Nieuw in Verhuur!!

29 december 2021

Nieuw in Verhuur!!

235 appartementen binnen de ring van Eindhoven

Op de hoek van de Marconilaan en de Boschdijk wordt gebouwd aan een eigenzinnig gebouw met een markant ontwerp. Rond de zomer zal het mogelijk zijn om hier te wonen in een waar stijlicoon! En met het centrum Eindhoven op minder dan 10 minuten fietsen en het bekende Strijp-S op loopafstand hoef je je hier niet te vervelen!

In de Bakermat heb je ruimschoots keuze. Ga je voor een  knus tweekamerappartement, een ruim driekamerappartement of een de luxe van een vierkamerappartement? De keuze is aan jou! Bij ieder appartement hoort een eigen buitenruimte in de vorm van een ruim balkon, loggia of een tuin. En waar je ook voor kiest, alle woningen zijn voorzien van een luxe badkamer met comfortabele (inloop)douche, (dubbele) wastafel, spiegel en toilet. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie of koelkast met vriesvak (afhankelijk van woningtype), combi-oven en vaatwasser.

Huurprijzen
De huurprijzen liggen tussen de € 875,- en € 1.385,- per maand excl. servicekosten. Om een woning te huren moet je voldoende inkomen genereren. Ga uit van de richtlijn: minimaal bruto maandinkomen van 3,5x de huurprijs per maand. Een 2e inkomen telt voor 100% mee.

Interesse?
Mocht je interesse zijn gewekt, en zou je graag wat meer informatie willen over de woningen in het project, neem dan eens een kijkje op de projectwebsite www.hurenindebakermat.nl  

Daar kun je onder het kopje aanbod meer informatie vinden. Daarnaast kun je je hier (Bakermat (osre.nl)) ook inschrijven voor de woningen. Dat kan t/m 3 januari aanstaande. Zorg dat je inschrijving compleet is, alleen dan word je meegenomen in de eerste toewijzingsronde.

Bij vragen kun je contact opnemen met vb&t Nieuwbouwmakelaars op 088-5454645 of nieuwbouw@vbtmakelaars.nl

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan