Op zoek naar een parkeerplaats? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

29 oktober 2020

Wist je dat we naast een uitgebreid woningaanbod ook diverse parkeerplaatsen verhuren? Bekijk hieronder een selectie van beschikbare parkeerplaatsen.

Sint Annalaan te Maastricht

Parkeerplaats te huur achter het appartementencomplex Sint Annalaan te Maastricht. Het complex bevindt zicht op loopafstand van het centrum van Maastricht, de Rechtbank en winkelcentrum de Brusselse Poort.

  • Het parkeerterrein is afgesloten middels een slagboom.
  • Je krijgt een vaste parkeerplaats toegewezen
  • Huurprijs bedraagt €47,00 per maand
  • Minimale huurperiode: 12 maanden
Indien je niet woonachtig bent in het appartementencomplex, kan er btw (à 21%) over de huurprijs geheven worden. Mocht je interesse hebben of meer informatie willen dan kan je contact opnemen met makelaar Patricia Defaux, telefonisch via 06 - 55713968  of per mail patricia@vbtverhuurmakelaars.nl

G.A. van Nispenstraat te Arnhem

Deze parkeerplaats ligt in een afgesloten parkeergarage in Arnhem-Noord. Met gebruik van een parkeerzender kan je de parkeergarage inrijden. De garagedeur sluit automatisch bij vertrek.

  • Per direct te huur
  • Huurprijs bedraagt €65,00 per maand
  • Minimale huurperiode: 12 maanden
Mocht je interesse hebben of meer informatie willen dan kan je contact opnemen met makelaar Tom Jurrius, telefonisch via 06-49671108  of per mail tom@vbtverhuurmakelaars.nl

Wittgensteinlaan te Amsterdam

Jouw auto of motor in een afgesloten eigen ruimte parkeren? Dan is een garagebox huren de ideale oplossing. Je voertuig is beschermd tegen regen, vrieskou en sneeuw. Zo blijft hij altijd in goede staat. De garageboxen zijn ook zeer geschikt voor tijdelijke opslag. Deze box ligt aan de Wittgensteinlaan in Amsterdam Nieuw-West.

  • Huurprijs €100,00 per maand excl. btw
  • Contract duur 1 jaar met een opzegtermijn van 1 kalender maand.
  • Jaarlijkse huurprijsindexering
Mocht je interesse hebben of meer informatie willen dan kan je contact opnemen met makelaar Karima Darrazi , telefonisch via 06-30163365 of per mail karima@vbtverhuurmakelaars.nl

terug naar overzicht

Dé verhuurspecialist van Nederland

Met een woningbestand van 15.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 55 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account aan en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan