vb&t Zomeravonden 11 t/m 14 juli 2022

Op zoek naar een nieuwe huurwoning? Wij maken je zoektocht graag een stuk leuker en meer ontspannen! Kom hiervoor naar de vb&t zomeravonden van 11 t/m 14 juli. Elke avond stellen we in verschillende regio’s woningen beschikbaar die je vrijblijvend kunt bezoeken onder het genot van een verfrissend drankje en een lekker hapje.

Een collega van vb&t is aanwezig om je alles te vertellen over de woning en omgeving en al je vragen te beantwoorden. Neem alle tijd die je nodig hebt.

En voel je zomerkriebels? Schrijf je dan ter plekke in! Wie weet ben jij de gelukkige winnaar die mag verhuizen naar de nieuwe woning. Onder de inschrijvers verloten we de woning.*

Loop vrij binnen tussen 17:30-18:30 en 19:00-20:00 bij onze geselecteerde woningen (zie onderaan de pagina welke woningen we voor je geselecteerd hebben). Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

Winnen!

2 Shifts

Aan het begin van elke shift vertelt de makelaar alles over de woning, het complex en de omgeving. Daarna is er gelegenheid voor vragenstellen, rondlopen en inschrijven.

We hebben ons aanbod verdeeld in drie categorieën

vb&t Uitgelicht: Een geselecteerd aanbod in prachtige woningen. Neem zoveel tijd als je nodig hebt om je voor te kunnen stellen hoe het is om hier echt te wonen. Iemand van vb&t is aanwezig om al je vragen over de woning en omgeving te beantwoorden.

vb&t Familie: Zomerpret in onze gezinswoningen. Niets is leuker dan op een warme zomeravond met het hele gezin jullie misschien wel toekomstige nieuwe woning bezichtigen. Iemand van vb&t is aanwezig om al je vragen over de woning en omgeving te beantwoorden.

vb&t VIP: VIP-gast in onze exclusieve woningen. Op persoonlijke uitnodiging door de makelaar wordt je ontvangen in een van onze exclusieve woningen. Dit zijn woningen uit ons duurdere segment en/of zijn speciaal in het kader van duurzaamheid of technologie. Je krijgt persoonlijke aandacht en een lekker glaasje bubbels terwijl je rondloopt en de vb&t verhuurmakelaar je alle ins en outs verteld over de woning en omgeving.

Onze deelnemende woningen

Maandag - Regio Brabant

Dinsdag - Regio Noord-Holland en Maastricht

Woensdag - Regio Zuid-Holland

We ontmoeten je graag in een van onze opengestelde woningen!

*voorwaarden inschrijving: wanneer je wordt ingeloot dan stem je toe dat we je mogen interviewen, met foto en video welke we mogen communiceren via onze online kanalen.

Ons team gaat aan de slag met jouw wensen en behoeften!

Met een woningbestand van ruim 20.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 50 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.