vb&t Zomeravonden 11 t/m 14 juli 2022

Op zoek naar een nieuwe huurwoning? Wij maken je zoektocht graag een stuk leuker en meer ontspannen! Kom hiervoor naar de vb&t zomeravonden van 11 t/m 14 juli. Elke avond stellen we in verschillende regio’s woningen beschikbaar die je vrijblijvend kunt bezoeken onder het genot van een verfrissend drankje en een lekker hapje.

Een collega van vb&t is aanwezig om je alles te vertellen over de woning en omgeving en al je vragen te beantwoorden. Neem alle tijd die je nodig hebt.

En voel je zomerkriebels? Schrijf je dan ter plekke in! Wie weet ben jij de gelukkige winnaar die mag verhuizen naar de nieuwe woning. Onder de inschrijvers verloten we de woning.*

Winnen!

2 Shifts

Aan het begin van elke shift vertelt de makelaar alles over de woning, het complex en de omgeving. Daarna is er een gelegenheid voor vragenstellen, rondlopen en inschrijven.

Binnenkort volgt op deze pagina meer informatie over onze geselecteerde woningen.

*voorwaarden inschrijving: wanneer je wordt ingeloot dan stem je toe dat we je mogen interviewen, met foto en video wellke we mogen communiceren via onze online kanalen.

Ons team gaat aan de slag met jouw wensen en behoeften!

Met een woningbestand van ruim 20.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars een van de grootste verhuurspecialisten van Nederland. We hebben 50 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen.

Open Huis - vb&t Zomeravonden 11 t/m 14 juli 2022 van 17:30-20:00