Aalwater,
Barendrecht

Momenteel 2 woning(en) beschikbaar

Gezellig gelegen eengezinswoningen in de wijk Waterkant, in Barendrecht.

Het woningaanbod in Waterkant is erg divers. Het project genaamd "Aalwater" heeft vier typen woningen:
- Entresol woningen
- Poortwoningen
- Vide woningen
- Hoekwoningen
Het zijn geen standaard eengezinswoningen maar hebben een unieke twist, zeker het bekijken waard!

Fijn wonen in Waterkant
In de wijk Waterkant liggen de 104 huurwoningen verdeeld over drie blokken. Alle woningen liggen aan een besloten binnenhof. Hier ademen de huizen een stuk rust, veiligheid en geborgenheid uit.

Voorzieningen binnen handbereik
Voorzieningen als het winkelcentrum, basisscholen, het recreatiegebied Oude Maas, de prachtige verbrede waterpartij de Koedood, het zwembad en de halte van de tram zijn goed bereikbaar.

Omgeving Barendrecht
De wijk Waterkant ligt in Barendrecht. De stad ligt centraal in Nederland, ten zuiden van Rotterdam en valt dan ook onder de Metropool regio Rotterdam/Den Haag. Barendrecht kenmerkt zichzelf door het ondernemerskarakter en veel groen door de hele stad heen.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 940,- tot € 1.110,-
Woonoppervlakte
85 t/m 110 m²
Inhoud
230 t/m 300 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer