7+

Blixembosch,
Eindhoven

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Eindhoven heeft zich ontwikkeld tot een dynamisch en vooraanstaand centrum van technologie, bedrijvigheid, onderwijs en cultuur in Noord-Brabant. Het moderne stadscentrum, de futuristisch ogende bedrijfsterreinen en de royaal uitgebouwde woonwijken omgeven met veel groen bepalen de aanblik en het karakter van de stad. Het omringende Kempische landschap maakt Eindhoven tot een zeer aantrekkelijke stad om in te wonen, leven en werken. De aanwezigheid van een regionale luchthaven en een aantrekkelijk winkelhart van internationale allure geven Eindhoven een speciale plaats op zowel nationaal als internationaal niveau. Een groot en breed aanbod van onderwijsinstellingen, een veelzijdig cultuur- en verenigingsleven en een overvloed aan recreatieve mogelijkheden benadrukken nog eens het dynamische en aantrekkelijke karakter.

Ten noorden van het stadscentrum, nabij het Henri Dunantpark, is een van de jongste wijken van Eindhoven, "Blixembosch" genaamd, gerealiseerd. De sprookjesachtige naam "Blixembosch" is een duidelijke verwijzing naar het thema 'Wonen is een sprookje' dat voor Blixembosch II gekozen is. Blixembosch is een wijk met veel eigen voorzieningen variërend van medische en sportieve voorzieningen tot winkels, scholen en een kerk. Een doordacht wegennet maakt alle voorzieningen bereikbaar voor wandelaars, fietsers en auto's. Via hoofdwegen wordt Blixembosch ontsloten met openbaar vervoer. Maar ook per auto is een prima verbinding met het regionale en nationale wegennet mogelijk.

33 huurwoningen met garage in verschillende woningtypes. Type A is voorzien van een overdekte entree welke toegang biedt tot een ruime woonkamer en de gerenoveerde keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen als ook een gerenoveerde badkamer met bad, aparte douche, wastafel en een tweede toilet. De zolder is via een vaste trap te bereiken. Bij type B is de woon-/eetkamer eveneens vanuit de hal te bereiken alwaar zich het toilet en de trap naar de eerste verdieping bevindt. Ook deze woningen beschikken over een gerenoveerde keuken. Naast de keuken ligt een bijkeuken welke eveneens toegang beidt tot de tuin en de garage. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen en een gerenoveerde badkamer met bad, aparte douche, wastafel en een tweede toilet. Ook hier is de zolder te bereiken via een vaste trap. Type A1, A2, B1 en B2 verschillen op kleine punten van de basistypen A en B.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 1.210,- tot € 1.290,-
Woonoppervlakte
121 t/m 131 m²
Inhoud
344 t/m 376 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer