Bloom,
's-Hertogenbosch

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Hier vind je Maaspoort
Ten noorden van het centrum van bourgondisch ‘s-Hertogenbosch vind je de wijk Maaspoort. Het is een relatieve nieuwe (woon)wijk waar bewust ruimte is gegeven aan een interessante mix van architectuurstijlen. Het hart van de wijk wordt gevormd door het uitgestrekte groen van het Burgemeester Van Zwietenpark, met eindeloze wandelpaden en zelfs een kudde koeien! Maaspoort heeft een winkelcentrum, allerlei sportfaciliteiten, goede OV-verbindingen en de ideale ligging t.o.v. de uitvalswegen.

Licht, lucht en ruimte – dat vind je in Bloom, een voormalig kantoorgebouw dat getransformeerd is tot een kleinschalig appartementencomplex. Hier woon je vlakbij het bourgondische hart van Den Bosch, met winkels onder handbereik en letterlijk pal tegenover het eindeloze groen van het Burgemeester Van Zwietenpark. Wist je dat het natuurbeheer uitgevoerd wordt door Limousin-koeien? Maaspoort combineert de ruimtelijke opzet van een relatief nieuwe wijk met de levendigheid van een mix van architectuurstijlen. Jouw gloednieuwe, perfect afgewerkte appartement staat op de ideale plek: dichtbij de uitvalswegen én dichtbij het centrum van de gezelligste stad van het land!

Zes verdiepingen hoog, degelijk gebouwd, een mooie, vierkante plattegrond en heerlijk vrij gelegen: dit voormalige kantoorgebouw in de wijk Maaspoort leende zich perfect voor een transformatie tot kleinschalig appartementencomplex. Nu vind je in ‘Bloom’ 27 luxe en lichte appartementen, met eigen parkeerplaats en berging. Waar ooit de medewerkers aan het eind van de werkdag de deur achter zich dichttrokken, stap jij juist dan je balkon op. Wijntje erbij, nog even genieten, met aan je voeten een fantastisch park. Boodschappen doen in het winkelcentrum en dan gezellig koken in je gloednieuwe keuken. Je bent van alle gemakken voorzien. Wat wordt het vanavond? Lekker lui Netflixen of toch nog even naar de kroeg? Ach, straks beslissen kan ook nog. Want je fietst er zo naartoe. Zoek je een 2-kamerappartement? Of moet het juist een 3-kamerappartement zijn? In ‘Bloom’ vind je precies wat je zoekt.

Parkeren bij Bloom
Je krijgt een eigen parkeerplaats bij je appartement. Ideaal naast het gebouw gelegen, dus je hoeft nooit ver te lopen. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplekken voor een tweede auto of bezoek. Ook je fiets kun je makkelijk kwijt.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 805,- tot € 984,-
Woonoppervlakte
65 t/m 83 m²
Inhoud
90 t/m 125 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer