Bolmanstraat,
's-Gravenhage

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

Moderne woningen in Den Haag Ypenburg, van bouwjaar 2002. In dit complex zijn verschillende typen woningen te vinden tussen de 55 m² en 165 m²:
- 4- of 5-kamer eengezinswoningen
- 6-kamer 2 onder 1 kap woningen
- 3- of 4-kamer patio woningen met garage
- 2- of 3-kamer appartementen
De woningen liggen verdeeld over de straten Bolmanstraat, Jan de Vriesstraat, Leutscherstraat, Van Oudheusenlaan, Warnaarslaan, Zomertalinglaan en Madurolaan.

Wijk Morgenweide
Het complex ligt in de wijk Morgenweide, in Ypenburg Den Haag. De wijk heeft een kindvriendelijk en modern karakter. Ben je een natuurliefhebber? Dan is deze locatie ideaal voor jou, de wijk is omringd door verschillende parken.

Voorzieningen in de buurt
De woningen liggen dichtbij het winkelcentrum "Ypenburg Centrum", dit winkelcentrum ligt aan de rand van de wijk.. Ook het openbaar vervoer, supermarkten, bibliotheek, scholen en uitvalswegen, zijn allemaal op loopafstand. Met de fiets ben je in een paar minuten in het centrum van Den Haag, waar je kan genieten van de terrasjes en het grote winkelaanbod.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 750,- tot € 1.350,-
Woonoppervlakte
55 t/m 170 m²
Inhoud
140 t/m 440 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer