37+

Boschveldweg,
's-Hertogenbosch

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

Altijd al in het centrum van ’s-Hertogenbosch willen wonen? Dit is mogelijk in complex Perron073! Dit nieuwbouwcomplex beschikt over schitterend afgewerkte appartementen met alle nodige voorzieningen op loopafstand. Perron073 beschikt over 38 appartementen die u hierin kunnen voorzien. De appartementen beschikken over een luxe keuken en badkamer. Ieder appartement is voorzien van een balkon en een berging. Beschikt u over een auto? Een parkeerplaats is inbegrepen.

Perron073 ligt in het midden van het centrum van ’s-Hertogenbosch. Een lekker dagje winkelen? Geen zorgen! Het centrum is op loopafstand te bereiken. Wilt u er even tussenuit? Geen probleem! Binnen 5 minuten bent u op het treinstation.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.040,- tot € 1.145,-
Woonoppervlakte
62 t/m 74 m²
Inhoud
173 t/m 207 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer