12+

Buitenveldert I, II & III,
Amsterdam

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

De wijk Buitenveldert ligt aan de zuidkant van Amsterdam, het betreft een groene wijk met veel kwaliteiten.
De appartementen liggen op ongeveer 5 minuten lopen van winkelcentrum Groot Gelderlandplein.
Hier zijn ruim 100 grote en kleine winkels te vinden.
Deze wijk telt maar liefst vier parken; Amstelpark, Beatrixpark, Gijsbrecht van Aemstelpark en Amsterdamse Bos.

De ringweg A10 is binnen enkele minuten bereikbaar net als de treinstations RAI en Amsterdam zuid welke op 3 minuten fietsafstand liggen.

Deze 84 appartementen zijn verspreid over drie woon torens. De complexen liggen aan Geervliet, Bulgerstein en Hogewerf. Rustige straten, met volop parkeergelegenheid.

Allen appartementen zijn bereikbaar met de lift. De appartementen beschikken ook over een extra berging op de begane grond.

Er zijn vijf typen appartementen in dit complex, 2, 3 en 4 kamers.

Woonkamer
Alle appartementen beschikken over een lichte woonkamer, met toegang tot de buitenruimte.

Keuken
De halfopen of gesloten keuken is uitgerust met een gaskookplaat, elektrische oven, dubbele spoelbak en afzuigkap. Praktisch is de aparte berging, met aansluiting voor de wasmachine.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, designradiator en wastafel.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 1.075,- tot € 1.600,-
Woonoppervlakte
73 t/m 108 m²
Inhoud
182 t/m 270 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer