Cruquius,
Amsterdam

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

Cruquiuswerf is het laatste, wat vergeten schiereiland in het rijtje KNSM-eiland, Sporenburg, Borneo-eiland. Ooit was dit een bonkig industrie-havengebied, maar nu is het een fantastische plek om te wonen. De uitzichten over het water zijn fenomenaal. Er wordt gezwommen, gevaren, geluncht en geflaneerd en je zit hier maar 10 minuten vanaf het centrum en toch is het hier super rustig wonen, omdat er op de schiereilanden geen doorgaand verkeer is.
Het project is opgeleverd in 2021.
Het plan Cruquiuswerf is onderdeel van de transformatie van het voormalige industrie- en havengebied Cruquiuseiland naar een aantrekkelijk woon-, werk- en verblijfsgebied. De 122 luxe huur appartementen variëren in oppervlakte tussen de 46 en 102 m2. De huurprijzen liggen tussen de €970,- en €1.900,- excl. servicekosten per maand. Een aantal appartementen hebben een parkeerplaats toegewezen gekregen in de onderliggende parkeergarage. Voor deze geldt een verplichte afname en hier zullen extra kosten aan verbonden zijn.

APPARTEMENTEN
De appartementen zijn verdeeld over vier woningtypes, met allemaal hun eigen kenmerken. Zo zijn er 25 Friends appartementen, ideaal om samen met jouw vriend(in) te huren, 2 studio's, 24 tweekamerappartementen, 39 driekamerappartementen en 32 riante vierkamerappartementen.

Het opleverniveau van de appartementen is luxe en zijn van alle gemakken voorzien. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur.

Kenmerken
Prijs
€ 970,- tot € 1.800,-
Woonoppervlakte
46 t/m 110 m²
Inhoud
100 t/m 275 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer