De Beente,
Maastricht

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

de Beente

In de wijk Heugem is het appartementencomplex De Beente gelegen. De wijk Heugem is gelegen in het zuidoosten van Maastricht en grenst aan de wijk Randwyck en de rivier de Maas. Heugem heeft veel eigen voorzieningen.
Het appartementencomplex De Beente bestaat uit 2 blokken, waarvan één gelegen is boven winkelcentrum De Beente Maastricht. Het complex heeft een ideale ligging vanwege het winkelcentrum met supermarkt. Tevens bevindt zich nabij een gezondheidscentrum, tandarts en apotheek. Op 10 minuten loopafstand is het ziekenhuis en Maastricht University gelegen. Ook ligt het centrum van Maastricht op fietsafstand en de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts 3 minuten rijden.

Het complex bestaat uit meerdere woningtypes, met 1 en 2 slaapkamers, en is voorzien van een lift. De woonoppervlakten variëren van 80 tot 120 m2. Alle appartementen beschikken over een terras of balkon. Rondom het complex is voldoende parkeergelegenheid.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 825,- tot € 1.000,-
Woonoppervlakte
80 t/m 120 m²
Inhoud
216 t/m 325 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer