12+

De Callenburgh,
Helmond

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

De gemeente Helmond kent vier kernen: De stad Helmond en de voormalige dorpen Stiphout, Mierlo-Hout en Brouwhuis. Alle zijn opgenomen als wijken, waarbij Stiphout, Brouwhuis en Mierlo-Hout het dorpse karakter hebben weten te behouden. Helmond ligt tussen Nuenen en Deurne. Dichtstbijzijnde grote stad is Eindhoven. Verder ligt Helmond aan de Zuid-Willemsvaart en de rivier de Aa.

In het centrum van Helmond is het appartementencomplex “De Callenburght” gesitueerd. De Callenburght bestaat uit een drietal type woningen met één, twee of drie kamers. Alle woningen beschikken over een ruim balkon en een individuele berging op de begane grond. De appartementen zijn netjes afgewerkt en keurig onderhouden.

De centrale ligging in het centrum van Helmond zorgt ervoor dat alle voorzieningen in de directe omgeving goed bereikbaar zijn. Zo zijn winkels, uitgaansgelegenheden, het theater, een bioscoop en het vernieuwde bus- en treinstation allen op loopafstand van het appartement gelegen.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 820,- tot € 930,-
Woonoppervlakte
55 t/m 119 m²
Inhoud
126 t/m 273 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer