De Parel,
Rotterdam

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

Luxe appartementen te huur in Hoogvliet, Rotterdam.

In de groene wijk Meeuwenplaat in Hoogvliet staat een modern, sprankelend wooncomplex met de bijpassende naam: “De Parel”. Sprankelend door de kleurrijke materialen die de toren een parelmoerkleurige uitstraling geven.

In De Parel woon je in één van de 60 luxe appartementen in de bovenste 10 bouwlagen. Vanaf hier kan je volop genieten van het uitzicht en de groene omgeving.

Klein Rotterdam
De locatie van De Parel is ideaal. Zo loop je in een paar minuten naar het metrostation Zalmplaat en er zit een supermarkt ín het complex, op de begane grond! Het gebied valt onder Rotterdam maar je ervaart hier alleen de voordelen daarvan. Je hebt wel de voorzieningen van de grote stad maar niet de drukte! Denk bij deze voorzieningen aan openbaar vervoer, uitgaansgelegenheden, horeca, medische zorg en scholen.

Natuur in de omgeving
Recreëren kun je in het nabij gelegen stadspark Meeuwenheide. Via de speciale fiets- en wandelverbindingen ben je in een mum van tijd in het schitterende natuurgebied het Ruigeplaatbos en -iets verderop- Poortugaal.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 900,- tot € 1.050,-
Woonoppervlakte
90 t/m 100 m²
Inhoud
220 t/m 250 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer