De Rijzert 27-93,
's-Hertogenbosch

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

'De Rijzert' is een kleinschalig en uitstekend onderhouden woongebouw met 30 appartementen en is ideaal gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen (A59/A2), recreatie- en sportvoorzieningen, het Jeroen Bosch Ziekenhuis en verdere medische voorzieningen, natuurgebied 'de Moerputten' en op loopafstand van het (overdekte) winkelcentrum 'De Helftheuvel', het Westerpark en een opstapplaats voor openbaar vervoer. Het centraal station en het gezellige centrum van ’s-Hertogenbosch zijn binnen circa 10 minuten met de fiets bereikbaar.

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben ze allemaal een comfortabele badkamer en een moderne full-option keuken met alle benodigde inbouwapparatuur.

Openbaar parkeren kan ik de nabije omgeving. Het is daarnaast ook mogelijk om een parkeerplaats te huren op het binnenterrein. Hier vindt met ook de gezamenlijke fietsenberging.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 939,- tot € 1.122,-
Woonoppervlakte
81 t/m 102 m²
Inhoud
200 t/m 250 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer