16+

Esdoornhof,
Helmond

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

De gemeente Helmond kent vier kernen: De stad Helmond en de voormalige dorpen Stiphout, Mierlo-Hout en Brouwhuis. Alle zijn opgenomen als wijken, waarbij Stiphout, Brouwhuis en Mierlo-Hout het dorpse karakter hebben weten te behouden. Helmond ligt tussen Nuenen en Deurne. Dichtstbijzijnde grote stad is Eindhoven. Verder ligt Helmond aan de Zuid-Willemsvaart en de rivier de Aa.

De nieuwe woonwijk Ruyschenberg ligt op loopafstand van het centrum van Helmond, met de natuur (Warande en Bundertjesbos) en ontspanning (golfbaan) letterlijk om de hoek. De wijk is een onderdeel van De Groene Loper en ligt aan de noordelijke zijde van de stad, aansluitend op de Zwanenbeemd. Alle stedelijke voorzieningen zijn dichtbij.

In Ruyschenberg huur je een complete, luxe afgewerkte woning in een hof. Alle wanden zijn hier al netjes afgewerkt met wit vinylbehang. De witte open keuken in hoekopstelling is compleet uitgerust met Siemens inbouwapparatuur. De badkamer is luxe uitgevoerd met een ligbad en aparte douche met glazen douchedeur, wastafel en een tweede toilet.
De woning beschikt over 3 slaapkamers en een flinke zolder. Op de zolder vind je de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 965,- tot € 1.055,-
Woonoppervlakte
111 t/m 123 m²
Inhoud
289 t/m 320 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer