11+

Hazendans,
Maastricht

Momenteel 2 woning(en) beschikbaar

Maastricht, één van de meest sfeervolle steden in Nederland. Een stad met een rijke historische achtergrond en internationale allure. Een ruim cultureel leven, zoals o.a. het Theater aan het vrijthof, het Bonnefantenmuseum, royale restaurants en hotels, een befaamd winkelgebied en alles wat het stadsleven zo aantrekkelijk kan maken.

Maastricht, de stad in Limburg met een eigen universiteit en vele andere opleidingsinstituten. Ook de stad met de uitgebreide gezondheidsvoorzieningen, zoals het AMC, het universitaire ziekenhuis met een regionale functie.

De wijk Hazendans, grenzend aan de oostzijde van Maastricht en de westelijke kant uitgestrekt tot aan de Belgische grens. De wijk ligt nabij een natuurgebied. Hazendans kenmerkt zich door de moderne architectuur en ruime opzet en wordt geheel benut voor bewoning. Het stemmige gebruik van de kleuren wit en rood geven deze wijk een frisse en open aanblik. Op korte afstand van Hazendans vindt u diverse winkelcentra, zoals het overdekte winkelcentrum Brusselsepoort. Op loopafstand zijn diverse basisscholen en voorzieningen op het gebied van gezondheidszorg. In de nabijheid zijn ook voldoende mogelijkheden op het gebied voor sport en recreatie. Met het uitstekende openbaar vervoer is het centrum van Maastricht snel bereikbaar.
Tot slot, de wijk hazendans kent een stedelijke concentratie aan woningen, met veel groenaanleg in de tuinen en straten. Hier is alles om fijn te wonen, voor jong en oud.

Er is een diversiteit aan woningen; er zijn 11 eengezinswoningen (type A en B) en 19 eengezinswoningen (type E, F en G) met allemaal 3 slaapkamers. Daarnaast zijn er nog 14 patiowoningen met inpandige garage.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 818,- tot € 962,-
Woonoppervlakte
94 t/m 130 m²
Inhoud
244 t/m 338 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer