Hellingweg,
's-Gravenhage

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Appartementen centraal gelegen aan de magnifieke haven van Jachtclub Scheveningen. Je hebt een prachtig uitzicht over de Jachtclub of op zee.

Iedere dag het vakantiegevoel
Het appartementencomplex 'Waterfront' is centraal gelegen in het havengebied van Scheveningen, hier voelt het iedere dag als vakantie! Je hoeft de deur maar uit te lopen en je bent bij de restaurants die aan de haven liggen, waar overigens ook de supermarkt zit. Loop je de andere kant op, richting de zee, dan kom je als eerste als het Zuiderstrandtheater. Wil je het zand tussen je tenen voelen? Dan kan je ervoor kiezen om een wandeling te maken over het strand en door de duinen heen.

Bereikbaarheid van het complex
Met de auto zijn de woningen uitstekend bereikbaar en parkeren doe je in de ondergrondse parkeergarage op je eigen parkeerplaats. Vlakbij uitvalswegen naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ook met het openbaar vervoer is door middel van meerdere tram- en busverbindingen het havengebied goed bereikbaar.

Van vissersplaats naar levendig centrum
Je hebt nu de mogelijkheid om in dit levendige en gastvrije gebied te komen wonen! Van oudsher is de haven een vissersplaats, hier kwamen de vissersboten binnen. Dit is nog te zien aan de meerdere viswinkels in de omgeving. Nu wordt het gebied gezien als het nieuwe uitgaanscentrum van Scheveningen. Het grote voordeel is dat deze uitgaansgelegenheden op loopafstand liggen maar niet direct om de hoek. Zo heb je de voordelen van de voorzieningen maar niet de eventuele overlast ervan!

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 745,- tot € 2.450,-
Woonoppervlakte
70 t/m 155 m²
Inhoud
160 t/m 370 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer