6+

Heusdenhoutsestraat,
Breda

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

In de wijk Brabantpark vindt je dit mooie, moderne 3-kamer appartement met een ruime woonkamer met grote ramen. Het complex beschikt over vier woonlagen. De appartementen beschikken allen over een balkon en berging in het souterrain. Verder is er voldoende parkeergelegenheid voor en rondom het complex.

Het appartement ligt op een rustige, groene locatie. In de nabije omgeving van het complex zijn veel woonhofjes met aangrenzende parkeerplaatsen, veel groenstroken en speelveldjes gelegen. Diverse voorzieningen, zoals meerdere winkelcentra, scholen en sportmogelijkheden zijn op korte afstand aanwezig. Zo bevinden zich zowel het winkelcentrum 'Brabantplein' als 'Heusdenhout' op korte afstand. Ook zijn de verbindingen naar het gezellige stadscentrum van Breda, het openbaar vervoer en het centrale wegennet eveneens goed

Algemeen
De mooie entree van dit complex bestaat uit een atrium waardoor deze algemene ruimte licht en ruimte uitstraalt. De centrale entree is voorzien van een brievenbus en bellenplateau. De deur kan zowel van buiten en binnen als ook vanuit het appartement automatisch geopend worden. Het gebouw beschikt over twee separate liftinstallaties. Het terrein achter het gebouw is gezamenlijk eigendom van de bewoners en bestaat uit een gezellig terrein met verschillende bankjes.

De ruime appartementen zijn voorzien van een entree, twee slaapkamers, een woonkamer met halfopen keuken en een bijkeuken/berging. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten vaatwasser, oven en koelkast met vriezer. Tevens hebben alle appartementen een badkamer welke voorzien is van een ligbad, een aparte douche, een wastafel en een separaat toilet. Elk appartement beschikt over een balkon. Verder is er ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 898,- tot € 1.120,-
Woonoppervlakte
80 t/m 104 m²
Inhoud
248 t/m 343 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer