1+

Hoge Boezem,
Rotterdam

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

Complex Boezemstaete op unieke locatie met vrij uitzicht, gelegen aan de rand van Kralingen! Deze woningen hebben allen een grote woonkamer met open keuken, twee of drie slaapkamers en een balkon.

Boezemstaete
Het complex heet Boezemstaete en is in 2004 gebouwd, waardoor de woningen uitstekend geïsoleerd zijn. Er zit een lift in het complex, altijd fijn voor zware boodschappen! Als je hier een woning huurt krijg je er ook een eigen parkeerplek en een berging bij, deze liggen beide op de begane grond in het complex. Naast je auto, kan je ook je fiets veilig parkeren op het afgesloten parkeer gedeelte.

Voorzieningen in overvloed
Boezemstaete is gelegen in het oosten van de wijk Kralingen. Hier is aan voorzieningen geen gebrek! Er is een groot aanbod aan restaurants, winkels, supermarkten, medische zorg en scholen. Ook het zwembad ligt op loopafstand. Heb je behoefte aan nog meer voorzieningen? Dan ben je op de fiets binnen 5 minuten in het centrum van Rotterdam.

Bereikbaarheid
Doordat de woningen haast in het centrum liggen, is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend. Zo loop je in twee minuten de tram en metro van Oostplein in. Als je met de trein wil, kan je op de metro stappen naar Rotterdam Centraal toe, maar fietsen kan natuurlijk ook. Het is enkel 9 minuten fietsen naar Rotterdam Centraal!

Groen in de omgeving
Aan de hoeveelheid groen in de omgeving is niet direct te zien dat je haast in het centrum van Rotterdam woont. Zo loopt de rivier de Boezem voor het complex langs en heb je uitzicht op de prachtige bomenpartij langs deze rivier. Wil je even uitwaaien? Dan kan je ervoor kiezen om in ongeveer 9 minuten naar de Nieuwe Maas te lopen of in 2 minuutjes te fietsen. Hier kan je onder anderen genieten van het uitzicht op de Willemsbrug en de architectuur van het Noordereiland aan de overkant.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 900,- tot € 1.400,-
Woonoppervlakte
110 t/m 140 m²
Inhoud
265 t/m 340 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer