Jericholaan,
Rotterdam

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

De Jericholaan, een typisch Rotterdamse straat in Kralingen-West.

De straat wordt gekenmerkt door het eenrichtingsverkeer en trottoirs aan weerskanten van de straat met daartussen een brede groenstrook. Door de brede opzet van zowel de groenstrook als het trottoir, oogt de straat nog ruimtelijker.

De Kralingse Plas en het Kralingse Bos
De Jericholaan ligt op steenworp afstand van de populairste en grootste plas van Rotterdam: De Kralingse Plas. Dit is een heerlijk recreatiegebied is samen met het Kralingse Bos meer dan 300 voetbalvelden groot! Het gebied is perfect om te skaten, wandelen, hardlopen, golfen, picknicken of bijvoorbeeld te zwemmen. Rond de Kralingse Plas bevinden zich een paar restaurants met ruime terrassen die een schitterend uitzicht hebben op de skyline van Rotterdam. Deze restaurants liggen dus ook op loopafstand van de Jericholaan!

Kralingen(-West)
Het project aan de Jericholaan is gelegen in de buurt Jericho, wat onderdeel is van de wijk Kralingen-West. In de wijk is een grote variatie aan woningen te vinden, rondom de Jericholaan zijn dit merendeel herenhuizen. Dit geeft een gevoel van status.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 800,- tot € 1.800,-
Woonoppervlakte
100 t/m 150 m²
Inhoud
260 t/m 390 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer