8+

Kasteel Noord,
Helmond

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

De gemeente Helmond kent vier kernen: De stad Helmond en de voormalige dorpen Stiphout, Mierlo-Hout en Brouwhuis. Alle zijn opgenomen als wijken, waarbij Stiphout, Brouwhuis en Mierlo-Hout het dorpse karakter hebben weten te behouden. Helmond ligt tussen Nuenen en Deurne. Dichtstbijzijnde grote stad is Eindhoven. Verder ligt Helmond aan de Zuid-Willemsvaart en de rivier de Aa.

Heerlijk wonen in het centrum van Helmond, omringd door het groen. Dat is wat Kasteel Noord te bieden heeft. De ligging is prachtig centraal waardoor alles makkelijk bereikbaar is, maar waar je ook kan genieten van de rust. Deze luxe appartementen zijn van alle gemakken voorzien om uw woonervaring zo optimaal mogelijk te maken.

Kasteel Noord ligt langs het kanaal, even ten noorden van het oude kasteel. Op deze bijzondere plek en door een bijzondere parkinrichting met groen en waterpartijen, wordt u een hoogwaardige woonkwaliteit geboden. Ook de bereikbaar is aantrekkelijk. Zowel de binnenstad van Helmond, het natuurgebied "De Blundertjes" als ook locaties buiten Helmond zijn door de gunstige situering snel bereikbaar.

Het complex bestaat uit een drietal woontorens en een hoofdgebouw. Het complex heeft een bijzondere architectuur en een gracht wat het gebouw een imposante sfeer geeft. Niemand zal dit prachtige complex ontgaan. De appartementen zijn bereikbaar via de lift en het trappenhuis.

In dit complex bevinden zich diverse types appartementen, onder andere gelijkvloers appartementen maisonnettes, appartementen met 3 verdiepingen en appartementen met slaapkamers variërend van 1 tot 4 slaapkamers. Alle appartementen beschikken over een ruime woonkamer met balkon en een nieuwe, moderne keuken voorzien van een afzuigkap, gaskookplaat, combimagnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage of buiten en een eigen berging op de begane grond.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 790,- tot € 1.115,-
Woonoppervlakte
79 t/m 165 m²
Inhoud
240 t/m 431 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer