Koraalstraat,
Maastricht

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

De Koraal - Koraalstraat

Comfortabel en duurzaam wonen in De Koraal, centraal gelegen in de wijk Caberg. Binnen 10 minuten is het Vrijthof bereikbaar en er zijn verschillende winkel- en recreatievoorzieningen om de hoek. De woningen zijn gekenmerkt door de naoorlogse wederopbouwarchitectuur in een modern jasje. De woningen liggen aan de Koraalstraat, Berceusestraat, Menuetstraat en de Schalmeistraat.

De Koraal bestaat uit 39 eengezinswoningen, 20 hoek- en 19 tussenwoningen, met een woonoppervlakte van 115 m2. De woningen zijn van alle gemakken voorzien, comfortabel en energiezuinig. Ze zijn voorzien van zonnepanelen en een luxe afgewerkte keuken en badkamer. Alle woningen beschikken over een ruime tuin welke bereikbaar is middels een schuifpui vanuit de woonkamer en middels een achterom-ingang.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 990,- tot € 1.005,-
Woonoppervlakte
115 m²
Inhoud
316 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer