Morssingel 15-49,
Leiden

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

Aan de Morssingel woon je in het hart van het prachtige stadscentrum Leiden.

In de plint van het complex zijn bedrijven gevestigd. Hierboven zijn appartementen gevestigd. Verdeeld over de eerste verdieping tot en met de vierde verdieping.

De Morssingel
Het complex is genoemd naar de gelijknamige singel die er voor langs loopt. Het beeld van water en groen is een element wat je door de hele binnenstad terug ziet.

Voorzieningen op loopafstand
Doordat de Morssingel in het stadscentrum ligt, heb je alle voorzieningen binnen handbereik! De Haarlemmerstraat en de Breestraat, de grootste winkelstraten van Leiden zijn bijvoorbeeld maar 5 minuten lopen verwijderd. In de omgeving van deze winkelstraten kan je ook genieten van de restaurants en terrasjes.

Bereikbaarheid
Het grote voordeel van in het stadscentrum wonen is dat je heel makkelijk op het openbaar vervoer stapt. Zo loop je binnen 4 minuten het treinstation Leiden Centraal binnen. Of neem de bus die om de hoek van het complex stopt. Maar als je liever met de auto reist is dit ook geen probleem. In 5 minuutjes rijden zit je namelijk al op de snelweg!

Fietsstad
Leiden is een echte fietsstad, dit is iets wat de gemeente Leiden daarom erg belangrijk vindt. De fietspaden zijn hier dan ook breder dan in andere steden. Ook krijgen fietsers bij stoplichten sneller groen licht dan auto's.

Toerist in eigen stad
Naast dat Leiden bekend staat als fietsstad, heeft de stad nog zo veel meer te bieden! Toeristen trekken naar Leiden voor de bekende musea, de historische bouwwerken en sfeervolle grachten. Hier kan je heerlijk toerist in eigen stad spelen!

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 885,- tot € 1.210,-
Woonoppervlakte
50 t/m 100 m²
Inhoud
135 t/m 255 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer