6+

Nootdorpse Landingslaan,
's-Gravenhage

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

In de wijk Morgenweide bevinden zich 30 ruime eengezinswoningen. Deze woningen vallen onder het project "Nootdorpse Landingsbaan". De gevels van de woningtypes zijn verschillend, waardoor je een speels en variërend straatbeeld krijgt.

Je toekomstige wijk
De wijk Morgenweide is een wijk met relatief veel gezinnen met (jonge) kinderen. Zij beschrijven de wijk als leuk, rustig, kindvriendelijk en groen. Toch is de wijk niet alleen voor gezinnen met kinderen, het is hier heerlijk wonen voor een ieder! Dit komt door de goede ligging, aanwezigheid van groen en het hoge voorzieningenniveau.

Voorzieningen in de buurt
Woningen zijn zeer centraal gelegen nabij diverse scholen, medische voorzieningen, winkels en supermarkten. Daarnaast zijn er vele restaurants in de omgeving.

Bereikbaarheid
Het aanbod aan openbaar vervoer is erg ruim! Zo heb je de keuze tussen de tram, bus of trein. Reis je liever met de auto? Dan ben je binnen een paar minuten op de snelwegen die naar andere grote steden leiden. Bijvoorbeeld de A3 naar Rotterdam, de A4 naar Amsterdam of de A12 richting Utrecht.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 1.250,- tot € 1.500,-
Woonoppervlakte
115 t/m 170 m²
Inhoud
300 t/m 440 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer