Oostzeedijk Beneden,
Rotterdam

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

In het hart van Kralingen is de Oostzeedijk Beneden gelegen! Het complex bevat meerdere appartementen, die allen een moderne afwerking hebben met behoud van de originele details zoals ornamenten plafond.

Een leuk weetje: De straat heeft de naam ''Oostzeedijk Beneden'' gekregen omdat het net een niveau lager ligt dan de diagonaal lopende straat: de Oostzeedijk.

Op de Oostzeedijk Beneden heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Voor de dagelijkse boodschappen heb je zelfs de keuze tussen de grote supermarktketens, of haal de boodschappen apart bij de speciaalzaken!

Kralingen is een zeer centrale locatie. Zo ben je in een mum van tijd in het centrum van Rotterdam en de Kralingse Plas. In Kralingen is altijd leven, wat de wijk bruisend en populair maakt. De wijk heeft een groot aanbod aan snoezige cafés en lunchrooms, unieke lokale winkeltjes, hypermoderne sportscholen en nog veel meer! Haast iedere keer wanneer je een wandeling door de wijk heen maakt, zie je iets nieuws.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
Opgeleverd
Prijs
€ 1.000,- tot € 1.350,-
Woonoppervlakte
75 t/m 80 m²
Inhoud
185 t/m 200 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer