Vijf van Vorst,
Eindhoven

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Welkom in 5 van Vorst! Een plek voor levensgenieters op een dynamische locatie, aan de rand van het centrum van Eindhoven. Met een mooi park en voorzieningen op een steenworp afstand woon je hier op een toplocatie!

De 39 huurwoningen in 5 van Vorst bieden voor ieder wat wils. Ze zijn variabel in grootte en huurprijs, zodat starters, alleenstaanden, expats én andere stadsbewoners er zonder twijfel met heel veel plezier zullen wonen.

Ontdek de 5 voordelen van huren op de 5 van Vorst!
1. Zeer energiezuinig
2. Hoogwaardige afwerking van keuken en sanitair
3. Op een steenworp afstand gelegen van het centrum van Eindhoven
4. Een eigen parkeerplaats
5. Vloerverwarming- en vloerkoeling

LUXE & ENERGIEZUINIG
Op de plek van het voormalige Van der Puttlyceum aan de Van Vorststraat is een gasloze nieuwbouwwoonwijk herrezen met onder meer 39 ruime huurwoningen.

De keuze in het plan is enorm. Er zijn namelijk verschillende woningtypes die uiteenlopen van 111m2 tot 142m2 woonoppervlakte. Alle woningen beschikken over minimaal 3 slaapkamers en een ruime zolder (sommige woningen hebben zelfs 5 slaapkamers!) een afgesloten achtertuin, een eigen parkeerplaats, PV-(zonne)panelen en vloerverwarming en koeling!

AFWERKING
Naast dat de woningen erg duurzaam zijn is er ook een hoogwaardig afwerkingsniveau.

KEUKEN
Alle woningen beschikken over een strakke witte keuken met hoogwaardig inbouwapparatuur van het merk: ATAG. De keukens zijn standaard voorzien van een koelvriescombinatie, combi-oven/magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en zwart composiet werkblad.

BADKAMER & TOILET
De luxe toilet en badkamer zijn voorzien van hoogwaardig sanitair van het merk Villeroy&Boch. De badkamer beschikt standaard over een vrijhangend toilet, wastafel en inloopdouche met draingoot en douchewand met deur. De badkamer is voorzien van een net en neutraal tegelwerk dat doorloopt tot aan het plafond.

OVERIGE
* Alle wanden in de woning zijn behangklaar opgeleverd;
* De plafonds van de woningen zijn voorzien van structuurspuitwerk zonder V-naden;
* Alle woningen beschikken over vloerverwarming en vloerkoeling in alle leefruimtes;
* De tuinen zijn onderling afgescheiden door middel van een houten schutting;
* Aan de achterzijde van de tuin is een staafmathekwerk met hedera worden toegepast;
* In de achtertuin is een terras aangelegd en een looppad naar de eigen berging en achterom;
* Alle trappen in de woning zijn dekkend geschilderd zodat deze direct netjes afgewerkt zijn;
* Met de zonnepanelen op het dak bespaar je extra op je energierekening.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.100,- tot € 1.400,-
Woonoppervlakte
111 t/m 143 m²
Inhoud
1 t/m 21 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer