4+

Wilgenvliet (Schuytgraaf),
Arnhem

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

WILGENVLIET - SCHUYTGRAAF
Schuytgraaf wordt ook wel ‘Arnhem in de Betuwe’ genoemd. In deze nieuwe wijk zijn ruim 6500 woningen gebouwd in 26 karakteristieke buurten. Schuytgraaf onderscheidt zich van andere nieuwbouwwijken, doordat alle buurten een eigen karakter hebben, waardoor dit zorgt voor een verrassende variatie in woningen en straten. Door de nabijheid van de Betuwe en de binnenstad van Arnhem heeft Schuytgraaf een bijzondere ligging.

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland. De ligging aan de Rijn tussen heuvels en bossen maakt de plek al twee millennia aantrekkelijk als woonplaats. De stad Arnhem staat bekend als een van de gezelligste steden van Nederland, die bloeit van culturele voorzieningen en bezienswaardigheden zoals het openluchtmuseum en Burgers Zoo.

Project Wilgenvliet
Bij het project Wilgenvliet heb je de keuze uit verschillende woningtypen, met verschillende indelingen en van verschillende afmetingen. De woningen hebben drie slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur.

In en om de wijk bevindt zich veel groen en water, met alle ruimte voor activiteiten en ontspanning. Scholen, gezondheidszorg, winkels en sportverenigingen maken van Schuytgraaf een complete wijk. In het centrum bij NS-station Arnhem-zuid vindt u een gevarieerd aanbod aan winkels. Het NS-station Arnhem-Zuid, twee buslijnen, de aansluiting op de A50 en de A325 maken de Betuwse dorpjes in het groen uitstekend bereikbaar.

Hoog afwerkingsniveau
Alle woningen hebben een hoog afwerkingsniveau:
- de badkamers zijn voorzien van een douchecabine met thermostatische douchemengkraan, wastafel en
designradiator.
- De BRUYNZEEL keukens zijn voorzien van MIELE inbouwapparatuur:
• Koelkast met vriesvak
• Combimagnetron
• Vaatwasser
• Gaskookplaat
• Afzuigkap

Kortom wie wil hier niet wonen!

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 1.080,- tot € 1.250,-
Woonoppervlakte
120 t/m 145 m²
Inhoud
1 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer