3+

Wonen boven Winkels,
Maastricht

Momenteel 10 woning(en) beschikbaar

Wonen boven Winkels

Wonen boven Winkels een mooi samenwerkingsproject waarbij door de jaren heen circa 500 woningen zijn gerealiseerd in de Maastrichtse binnenstad. Waar er in het verleden in de winkelstraten van de Maastrichtse binnenstad het overgrote deel van de verdiepingen leeg stond, zijn hier nu prachtige woningen toegevoegd. Dit heeft gerealiseerd tot meer woonruimte en meer levendigheid in het centrum. Twintig jaar later is de Maastrichtse binnenstad ook na sluitingstijd licht en levendig. Wonen boven winkels heeft er voor gezorgd dat wonen in de mooiste monumentale panden van de stad mogelijk is.

De woningen zijn verspreid door de hele (binnen)stad en zijn gelegen op loopafstand van de mooiste winkels en warenhuizen en de Mark, het hart van de stad, een bruisende plek met restaurants, cafe´’s en weekmarkten. Rondom de Markt zijn allerlei mooie, autovrije winkelstraten te vinden en het nieuwe winkelgebied Mosea Forum. Ook het Vrijthof – een van de bekendste pleinen van Nederland – is gelegen op fiets/loop afstand. Al met al een woonomgeving waar altijd iets te beleven valt. Hoewel de woningen in het hart van Maastricht liggen, is de bereikbaarheid goed. Via de Noorderbrug zijn de snelwegen richting Heerlen, Eindhoven, Aken, Brussel en Antwerpen snel te bereiken. Station Maastricht ligt op fietsafstand, maar ook de bus nemen is een optie.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail gei¨nformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
Opgeleverd
Prijs
€ 424,- tot € 1.050,-
Woonoppervlakte
20 t/m 105 m²
Inhoud
52 t/m 273 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer