Verhuurd onder voorbehoud
8+

Delflandlaan 2-E8

1062 EB Amsterdam

Delflandlaan 2E - Westbeat

Geniet van al het moois dat Westbeat te bieden heeft. De fantastische gezamenlijke binnentuin bijvoorbeeld. Je fiets stal je veilig in de aparte fietsenstalling. Daarbij is het mogelijk om (bij voldoende beschikbaarheid) een parkeerplaats te huren in de ondergelegen parkeergarage. Zo staat alles op de juiste plek!

Dit Comfort Apartment heeft een loggia, een moderne open keuken met inbouwapparatuur en een comfortabele badkamer. De Bribus keuken is in alle gevallen kwalitatief en tijdloos afgewerkt, met witte kasten en een zwart composiet werkblad. Een aanvulling op ieder interieur. De badkamer is voorzien van een fijne douche en een wastafel met planchet en spiegel. Het appartement heeft een apart toilet. Je hebt een loggia, dat is een balkon dat inpandig is, dus met een plafond en een glaswand. De hoogte van de glaswand varieert. Dit appartement is 70 vierkante meter en heeft 1 slaapkamer.

Ligging
De ligging van Westbeat kan niet beter. In een mum van tijd ben jij waar je zijn wilt. En klimaatvriendelijk reizen lukt prima. De metro richting Zuid of de trein richting Schiphol liggen op loopafstand. Op de fiets ben je in nog geen 3 minuten in de gezellige Schinkelbuurt en even verder ligt met het Vondelpark het centrum aan je voeten. Wat betreft het vervoer per auto: Westbeat ligt praktisch aan de ring A10 west. Thuiskomen in Westbeat is minstens zo prettig: er zijn voldoende parkeerplekken en een fietsenstalling voor 425 fietsen.

Nieuw-West
Nieuw-West is de snel opkomende wijk van Amsterdam. In de directe omgeving zitten leuke hotspots, zoals lunchcafés, kroegjes, delicatessenwinkels en meerdere supermarkten. Nieuw-West is ook het groenste stadsdeel van Amsterdam. Midden in de wijk: de Sloterplas en het Sloterpark. Ideaal om te hardlopen, zwemmen, picknicken, wandelen met de hond en bootje varen. In de zomer films kijken in de openluchtbioscoop.


Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Servicekosten
€ 45,-
Energielabel
A
Aanvaarding
1-1-2023
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
38
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
70 m²
Inhoud
197 m³

Toewijzingscriteria

Beide inkomens mogen voor 100% meegeteld worden.

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs
€ 1.400,- p.m.
zon/schaduw info