Verhuurd onder voorbehoud

Goedhartdonk 17

5706 WT Helmond

Buitengewoon wonen in Helmond! Dat kan in Brandevoort, al vele jaren hét paradepaardje in Brabant.

Ruime tussenwoning met een inhoud van 386 m3 en een woonopp van 104 m². Inclusief Keller keuken met Siemens inbouw­apparatuur (afwasmachine, inductiekookplaat, koel-vriescombinatie en combi oven/magnetron). De zitkamer is voorzien van grote raampartijen aan de tuinzijde en er is een ruime trapkast.
Op de eerste verdieping zijn 3 ruime (slaap)kamers, luxe badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Op de tweede verdieping is een vrij in te richten zolderruimte met een aparte was- en droogkamer. Separate berging in de tuin en achtertuin op het zuidoosten.

Brandevoort is een levendige en groene woonwijk met volop variatie in architectuurstijlen: stads en stedelijk enerzijds, dorps en landelijk anderzijds. Hier vind je statige herenhuizen in centrumgebied De Veste, maar ook woningen met de uitstraling van een rustieke Brabantse boerderij in de zogenoemde ‘Buitens’.
Er is veel groen in en rond de wijk, met groenzones en waterpartijen. Ideaal om te wandelen en van de natuur te genieten. De wijk is bruisend, met een winkelcentrum, drie basisscholen, een school voor voortgezet onderwijs, een multifunctioneel centrum, een sportzaal en een wijkhuis. Voor wie meer wil: het stadscentrum van Helmond is dichtbij. En dat van Eindhoven trouwens ook! In Brandevoort kun je dus letterlijk alle kanten op: per auto over de nabijgelegen A270, per trein dankzij het ‘eigen’ station of per fiets via een uitgebreid netwerk van veilige fietsroutes. Kortom, buitengewoon veel woongenot in Brandevoort.

De kern van Brandevoort is De Veste. De Veste doet denken aan een historische binnenstad met grachten, huizen en appartementencomplexen met elk een eigen karakter. Daaromheen zijn de ‘Buitens’ gebouwd. Dit zijn de landelijke woonbuurten van Brandevoort waar het landschap overal zichtbaar is.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +2,5%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Algemeen
Energielabel
A
Aanvaarding
1-3-2023
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Aantal reacties
160
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
104 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
386 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.
reageer
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs
€ 1.120,- p.m.
zon/schaduw info