12+

Breda Vooruit- Stationslaan 69,
Breda

Currently 0 house(s) available

Altijd al dichtbij het centrum willen wonen in de meest opkomende wijk van Breda? Dit kan! In dit complex van BREDA VOORUIT vind je 42 nieuwe huurappartementen.

De appartementen
*Wonen in de meest opkomende wijk van Breda
*Op loopafstand van het station en centrum
*2-, en 3- kamerappartementen
*Hoog afwerkingsniveau
*Woonoppervlaktes van 67 – 89 m2
*Moderne keuken en badkamer
*Privé parkeerplaats achter de woning en een berging in kelder

Omgeving
Wie uit de trein stapt en het perron verlaat, maakt onderaan de roltrap de keuze: vijf minuten wandelen naar het centrum of twee minuten naar de nieuwe appartementen aan de Stationslaan, een fijnere en centralere locatie om te wonen bestaat er bijna niet. De Stationslaan, waaraan BREDA VOORUIT ligt, is de belangrijkste ontsluitingsweg van het gebied: een brede straat met een allure die volledig recht doet aan het gebied. Aan weerszijden vind je een uitgekiende mix van kantoren, wonen, luxe voorzieningen, internationaal hoger onderwijs, publieksfuncties en cultuur.

Doelgroep
De woningen zijn geschikt voor elke soort doelgroep: een ouder stel kan zonder problemen met de lift naar hun luxe appartement. Een jong stel kan hier ook zeker genoeg ruimte vinden en een jonge alleenstaande vader kan hier goed thuiskomen na een dag werken. Vlak aan het station wacht een heerlijke, moderne woning, van alle gemakken voorzien.

features
Price
€ 1,020.- to € 1,210.-
Living area
68 t/m 89 m²
Volume
200 t/m 267 m³
Click on "RESPOND" and indicate that we will keep you informed about available properties in this project.
respond