32+

De Velden,
Eindhoven

Currently 0 house(s) available

Rustig wonen in De Velden

In deelplan de Velden in Blixembosch buiten zijn deze 50 fraaie eengezinswoningen ontwikkeld. De woningen kenmerken zich door de traditionele architectuur met een ruime detaillering, wat een gevarieerd straatbeeld oplevert. Luxe is bij deze woningen de standaard. Zo beschikken de woning over een kwalitatief hoogwaardige keuken met alle benodigde apparatuur. De woningen hebben drie slaapkamers en een ruime zolder. De keuken wordt opgeleverd met inbouwapparatuur, de badkamer is voorzien van een bad en een separate douche. Parkeergelegenheid is beschikbaar op eigen terrein.

Blixembosch Buiten is de nieuwe, levendige buurt in de populaire wijk Blixembosch in Eindhoven-Noord. Een buurt met een heel eigen karakter. Dat heeft alles te maken met het unieke landschap en de samenhang in architectuur. Speelse hoogteverschillen en veel ruimte voor groen typeren de buurt. En er is voor iedereen van alles te doen. Wandelen over de groene wal of langs het water, fietsen, buiten spelen, ravotten met de hond of gezellig winkelen. In Blixembosch Buiten is de natuur nooit ver weg, maar ook de stad is dichtbij. Dus ga mee naar buiten!

Blixembosch Buiten is een groene buurt, maar de stad is altijd prettig dichtbij. In Blixembosch zelf kun je gemakkelijk terecht voor de dagelijkse boodschappen en een terrasje pikken in de zon. Sportverenigingen, scholen, je hoeft er de wijk niet voor uit. In een kwartiertje met de auto of de bus sta je in hartje Eindhoven of je gaat naar Winkelcentrum Woensel. Buiten wonen, aan de rand van de stad!

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

features
Price
€ 1,125.- to € 1,205.-
Living area
128 m²
Volume
358 m³
Click on "RESPOND" and indicate that we will keep you informed about available properties in this project.
respond