Hof 24,
Eindhoven

Currently 0 house(s) available

Hof 24 - Eindhoven

Wonen in een kindvriendelijke wijk, tussen het groen en vlakbij sport- en winkelvoorzieningen. Dat kan in het Eindhovense Hof 24. De ruime woningen zijn gebouwd in een moderne, speelse stijl en hebben een parkeerplaats op het binnenhof achter de woningen. De zeven woningen aan de Ellertsveldstraat beschikken over een eigen parkeerplaats. Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen, beschikken over vloerverwarming, openslaande tuindeuren en een keuken met apparatuur van Siemens.

In Hof 24 geniet je van de voordelen van een nieuwbouwhuis, woon je dicht bij de stad en wandel je zo naar het Henri Dunantpark waar je kinderen zich uren kunnen vermaken in Speelpark De Splinter. Een fijne plek in een rustige wijk waar je je niet hoeft te vervelen. Diverse sportvoorzieningen, van atletiekbaan tot klimcentrum, zijn om de hoek. In zes minuten loop je naar winkelcentrum Woensel en in tien minuten rijd je naar het centrum en station Eindhoven.

Hof 24
Het afwisselende gebruik van verschillende kleuren baksteen geeft de woningen aan Hof 24 een speels karakter. Hoge ramen waarvan de kozijnen doorlopen tot aan de vloer, zorgen voor veel lichtinval en worden afgewisseld met sfeervolle houten panelen.

De strakke daken zijn voorzien van zonnepanelen. De voortuinen geven de wijk een extra groen uiterlijk en zorgen voor privacy. Ieder huis heeft een achtertuin met berging. Afhankelijk van de locatie is de tuin op het oosten, zuiden of westen gelegen.

Onze woningen
Aan de Meijerijlaan in Eindhoven zijn 24 vrije sector nieuwbouwwoningen gerealiseerd: Hof 24. De eengezinswoningen hebben een oppervlakte tussen de 112 en 119 m² met standaard 3 slaapkamers. De huurprijs varieert van € 925 tot € 1.020 per maand.

features
Price
€ 1,050.- to € 1,145.-
Living area
112 t/m 119 m²
Volume
291 t/m 309 m³
Click on "RESPOND" and indicate that we will keep you informed about available properties in this project.
respond