4+

Hofburg,
Geldrop

Currently 0 house(s) available

Hofburg te Geldrop

Hofburg is speciaal voor senioren ontworpen en is daardoor een bijzonder appartementencomplex binnen het plan Hofdael te Geldrop. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een ruime woonkamer. Het complex is zowel op het gebied van afwerking als veiligheid van alle gemakken voorzien en is hierdoor uitermate geschikt voor 55-plus bewoning.

Het complex bestaat uit 3 woonlagen, waarbij alle appartementen voorzien zijn van mooie balkons. Mede hierdoor, in combinatie met de prachtige en warme afwerking, past het gebouw perfect in de stijlvolle omgeving.

Hofburg ligt aan de Hofdael, nabij de Wielstraat die het cultuurplein met de Heuvel en het hart van Geldrop verbindt. Door de centrale ligging van het appartementencomplex zijn bijna alle voorzieningen op loopafstand. Het centrum van Geldrop kent een compleet winkelaanbod voor zowel de dagelijkse- als de meer specifieke behoeften. Aan het gezellige horecaplein zijn verschillende (eet)cafés gevestigd. Ook het treinstation is op relatief korte afstand te bereiken.

Het gebouw beschikt over een centrale entree vanwaar je via de lift of het trappenhuis jouw eigen appartement kunt bereiken. De entreepui is voorzien van postkasten en een bellentableau, waardoor je vanuit het appartement direct contact heeft met degene die beneden aan de entree staat. Tot slot zijn alle deuren voorzien van inbraakveilig hang- en sluitwerk, waardoor het gebouw voldoet aan alle standaarden op het gebied van veiligheid.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

features
Price
€ 875.- to € 1,100.-
Living area
75 m²
Volume
204 m³
Click on "RESPOND" and indicate that we will keep you informed about available properties in this project.
respond