Oranjeplein - Willem Dreesweg,
Waalwijk

Currently 0 house(s) available

Aan het Oranjeplein in Waalwijk. Op de locatie van de voormalige Oranjeschool vindt je deze 16 levensloopbestendige woningen.

De woningen zijn gebouwd voor actieve mensen die individueel en als groep, betrokken zijn bij hun buurt. De woningen zijn levensloopbestendig met alle primaire woonruimtes op de begane grond en geheel gasloos en duurzaam met een EPC van 0,0.

Indeling:

Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en separaat toilet. Alle ruimtes op de begane grond zijn rolstoeltoegankelijk.

Vanuit de hal is er toegang tot het toilet en de meterkast en de trapopgang naar de verdieping.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken welke is uitgerust met diverse inbouwapparatuur.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich het zitgedeelte. Vanuit hier kijk je heerlijk uit op de tuin. Middels openslaande deuren vanuit de woonkamer is er toegang tot de tuin van circa 30m2. In de tuin bevindt zich een praktische bergruimte. De tuin grenst aan het binnenterrein waar zich tevens de parkeerplaatsen voor de bewoners bevinden.

In de woonkamer vindt je een praktische bergruimte, waar je tevens de aansluiting voor de wasapparatuur vindt.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer op de begane grond. Aan de slaapkamer grenst de comfortabele badkamer, voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel.

Op de verdieping bevinden zich een extra kamer en een technische ruimte.

Zowel boven als beneden is de woning voorzien va vloerverwarming.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

features
Price
€ 1,131.-
Living area
108 m²
Volume
382 m³
Click on "RESPOND" and indicate that we will keep you informed about available properties in this project.
respond