3+

Park Sonswijck,
Arnhem

Currently 0 house(s) available

Het appartementencomplex aan de G.A. van Nispenstraat is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van het fraaie Sonsbeekpark en op loopafstand van het bruisende centrum van Arnhem. De appartementen zijn in 1999 gebouwd. De ligging is zeer gunstig waardoor snelwegen goed bereikbaar zijn. De appartementen zijn modern en ruim opgezet. Het appartementencomplex is goed geïsoleerd en beveiligd en heeft een hoog afwerkingsniveau.

Indeling appartement
De indeling is als volgt; entree, hal, toilet, ruime woonkamer met toegang tot balkon. Open keuken welke is voorzien van inbouwapparatuur (inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, vaatwasser en een koel-vries combinatie). Twee slaapkamers. Badkamer voorzien van ligbad, separate douche, wastafel en toilet. De woning beschikt over een ruime inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en droger. Elke appartement beschikt over een privé berging, eigen combiketel en videofooninstallatie. In de nabijgelegen afgesloten parkeergarage kan indien gewenst en bij beschikbaarheid een eigen parkeerplaats worden gehuurd.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

features
Status
In preparation
Price
€ 1,080.- to € 1,180.-
Living area
92 t/m 130 m²
Volume
230 t/m 325 m³
Click on "RESPOND" and indicate that we will keep you informed about available properties in this project.
respond