Parledam,
Katwijk

Currently 0 house(s) available

Wooncomplex Parledam is gelegen in het centrum van Katwijk aan Zee. In samenwerking met DSV worden deze appartementen aangeboden aan senioren (55+ / 65+) met een zorgvraag.

Het wooncomplex biedt woningen met een verschillende ligging. Er liggen 8 appartement aan het Prins Hendrikkanaal, 31 appartement aan de Van der Hoevenstraat en 22 appartement aan de Van der Vegtstraat. Het gebouw bestaat uit 5 2-kamerappartement en 56 3-kamerappartementen. De oppervlakte varieert van 70 m2 tot 103m2.

Op de begane grond is ontmoetingsruimte ‘De Reedery’ gelegen, hier is er een mogelijkheid om gebruik te maken van de restaurantfunctie. Vanuit het naastgelegen zorgcomplex Parlevliet zal Stichting DSV de zorg verlenen aan de bewoners van Parledam. De wijkgerichte activiteiten die plaatsvinden van DSV worden niet alleen door ouderen van de wooncomplex of cliënten van Zorg Thuis bezocht, maar ook door andere ouderen uit de directe omgeving, die hier behoefte aan hebben

Tevens is er op het binnenterrein een parkeerplaats aanwezig, deze is toegankelijk via een slagboom en is alleen bestemd voor de bewoners van het wooncomplex, de parkeerplaatsen kunnen separaat gehuurd worden.

features
Price
€ 900.- to € 1,200.-
Living area
70 t/m 102 m²
Volume
196 t/m 286 m³
Click on "RESPOND" and indicate that we will keep you informed about available properties in this project.
respond