19+

Perron 073,
's-Hertogenbosch

Currently 0 house(s) available

Altijd al in het centrum van ’s-Hertogenbosch willen wonen? Dit is mogelijk in complex Perron073! Dit complex beschikt over schitterend afgewerkte appartementen met alle nodige voorzieningen op loopafstand.

Perron073 beschikt over 38 appartementen die jou hierin kunnen voorzien. De appartementen beschikken over een luxe keuken en badkamer. Ieder appartement is voorzien van een balkon en een berging. Beschik je over een auto? Een parkeerplaats is inbegrepen.

Perron073 ligt in het midden van het centrum van ’s-Hertogenbosch. Een lekker dagje winkelen? Geen zorgen! Het centrum is op loopafstand te bereiken. Wil je er even tussenuit? Geen probleem! Binnen 5 minuten ben je op het treinstation.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

features
Price
€ 1,065.- to € 1,175.-
Living area
62 t/m 74 m²
Volume
173 t/m 207 m³
Click on "RESPOND" and indicate that we will keep you informed about available properties in this project.
respond