Rented
7+

Gaasterlandstraat 136

1079 RH Amsterdam

Luxueus uitgevoerd 3-kamer appartement van 109 m2 in de Rivierenbuurt. Het appartement beschikt onder andere over 2 slaapkamers, een royale woonkamer, een fijne badkamer met ligbad en separate douche, separaat toilet en een fijne bergruimte. Daarnaast beschik je over 2 balkons!

Gaasterlandstraat 136
3-kamer appartement met een oppervlakte van 109 m2. Het appartement heeft een ruime, lichte woonkamer van ruim 44 m2 met toegang tot het balkon De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. De ene slaapkamer is ruim 19 m2 en heeft toegang tot het 2e balkon. De andere slaapkamer is ongeveer 16 m2. Hier kun je bijvoorbeeld ook een prima werk- en/of studeerkamer van maken. De badkamer luxe afgewerkt met hoogwaardig sanitair, toilet, ligbad en een wastafel. De auto parkeer je gemakkelijk in de ondergrondse parkeergarage. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

Wonen in de Rivierenbuurt op loopafstand van het Amstelpark.
Appartementen complex Rivers staat voor Groots, Stads en Rustig wonen in de Rivierenbuurt. Complex Rivers ligt in een groene omgeving aan het water. Het complex is om de hoek gelegen van station Amsterdam RAI en heeft dus een uitstekende verbinding met het OV. Reis je liever met jouw auto? Dan heb je een directe aansluiting op de A10! Met de fiets sta je binnen 10 minuten zowel op de populaire Zuidas als op het Gelderlandplein, waar je alle voorzieningen vindt voor je dagelijkse boodschappen. Zoek je liever de natuur op? Dan zijn het Amstelpark en het Beatrixpark om de hoek te vinden.

General
Service charge
€ 42,-
Energy label
A+
Acceptance
Effective immediately
Rental period (min.)
12 months
Number of responses
54
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
Build
Object type
Apartment
New / existing
Existing construction
Year of construction
2016
Roof type
Flat
Surfaces and capacity
Living area
109 m²
Volume
305 m³
WOZ
WOZ value
€ 763.000,-
WOZ reference date
1-1-2023
Status
Rented
Rental price
€ 1.942,- p.m.
watch video
sun/shade info