Rented
3+

George Gershwinlaan 427

1082 MT Amsterdam

Fijn 3-kamer appartement van 80 m2. De woning is voorzien van onder andere een keuken in hoekopstelling, een badkamer met een ligbad en separate douche, 2 slaapkamers en een balkon gelegen op het noordoosten.

George Gershwinlaan 427
3-kamer appartement met een oppervlakte van 80 m2. Het appartement beschikt over een lichte woonkamer van ruim 31 m2 met toegang tot het balkon. De slaapkamers bereik je via de hal. De eerste slaapkamer is 13 m2 en de tweede slaapkamer is 10 m2, tevens prima in gebruik te nemen als werk- en/of studeerkamer. De open keuken betreft een hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een ligbad en separate douche, designradiator en een wastafel. Het toilet tref je in een aparte ruimte. Praktisch is de inpandige berging welke is voorzien van een aansluiting voor jouw wasmachine en/of droger! De auto parkeer je in de ondergrondse parkeergarage welke tot het complex behoort.

Let op: het huren van de bijbehorende parkeerplaats tegen een huurprijs van €165,- per maand is een vereiste.

Wonen op de bruisende Zuidas in Amsterdam-Zuid: internationaal zakencentrum én de ideale woonlocatie. Op tien minuten fietsen van de Amsterdamse binnenstad. Binnen zes minuten op Schiphol met de trein. En werk je in Zuidas, dan ben je dus zo thuis. Met de fiets sta je binnen 10 minuten in het Amsterdamse Bos en binnen 20 minuten loop je het Amstelpark in! Daarnaast heb je een goede directe verbinding met de A10 en is er een goede verbinding met het openbaar vervoer.

General
Service charge
€ 30,-
Energy label
A
Acceptance
per direct
Rental period (min.)
12 months
Number of responses
746
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
indication heating costs
€ 0,-
Build
Object type
Apartment
New / existing
Existing construction
Year of construction
2016
Roof type
Flat
Surfaces and capacity
Living area
80 m²
Volume
208 m³
Status
Rented
Rental price
€ 1.073,- p.m.
sun/shade info