Rented
22+

Hoofdpoort 104

5171 DN Kaatsheuvel

Dit ruime 4-kamer appartement is gelegen in het centrum van Kaatsheuvel. Alle voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken, zoals verschillende supermarkten, bakkerij en drogisterij.

Indeling
Het appartement is bereikbaar via de centrale entree. Met de lift of het trappenhuis kom je bij de voordeur van het appartement op de eerste verdieping.

Achter de voordeur vindt je de hal met de meterkast, toilet, toegang tot woonkamer en trapopgang naar de verdieping.

De woonkamer met open keuken is erg licht door de grote raampartijen aan de voorkant. De keuken is geplaatst in een L-opstelling en voorzien van diverse onder- en bovenkasten, een gaskookplaat met afzuigkap en vaatwasser.

Vanuit de woonkamer kun je de schuifpui naar het terras.

Aan de keuken vindt je een handige bergruimte met opstelling van de cv-installatie.

Op de verdieping zijn drie slaapkamers gegeven. Vanuit de middelste slaapkamer is er toegang tot het balkon.

Op deze verdieping bevindt zich ook de badkamer voorzien van douche, wastafel met meubel, toilet en aansluiting voor de wasapparatuur.

Op de begane grond van het gebouw is een gezamenlijke berging aanwezig, deze kan gebruikt worden voor het plaatsen van fietsen.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

General
Service charge
€ 30,-
Energy label
C
Acceptance
per direct
Rental period (min.)
12 months
Number of responses
35
Other expenses
Security deposit
€ 1.025,-
Build
Object type
Apartment
New / existing
Existing construction
Year of construction
1989
Surfaces and capacity
Living area
102 m²
Volume
295 m³
Status
Rented
Rental price
€ 1.025,- p.m.
sun/shade info