Available
16+

Dr. Schaepmanstraat 35

3438 AW Nieuwegein

Deze leuke eengezinswoning heeft een oppervlakte van 91m². Er heeft een flinke renovatie plaats gevonden aan de woning. Daarbij zijn de keuken, badkamer en toilet allen vernieuwd. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Parkeren kan vrij in de straat.

De foto's zijn van een vergelijkbare woning en kunnen iets afwijken maar geven een goede indruk van de ruimte en afwerking.

Indeling
We komen binnen in de ruime hal met trapopgang, toilet en meterkast. Vanuit de hal hebben we toegang tot de woonkamer en de half open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals: kookplaat, afzuigkap, gaskookplaat, koelkast, vriezer en combi-oven. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het terras/tuin (tuin op het oosten) en de vrijstaande berging.
Als we de trap nemen naar de 1ste verdieping komen we uit op de overloop. Vanuit de overloop kunnen we de 3 slaapkamers en de badkamer betreden. De badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.
Op de bovenste etage bevindt zich de zolderruimte ruimte met c.v. installatie. Er is een mogelijkheid om hier een vierde slaapkamer te creëren.

Sfeervolle woningen in rustige wijk. Een gemoedelijke en vriendelijke wijk, met veel aandacht voor groen en toch dichtbij het stadscentrum. Aan de gezinnen met kinderen is aandacht besteed door op korte afstand een speelterrein in te richten.
Op korte afstand is de bushalte met lijn 65 en 74. De woonwijk is centraal gelegen door goede bereikbaarheid van de A2, A12 en A27.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

General
Rental period (min.)
12 months
Number of responses
99
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
Build
Object type
Residence
New / existing
Existing construction
Year of construction
1985
Surfaces and capacity
Living area
91 m²
Volume
255 m³
Click on "RESPOND" and indicate that you are interested in this property. You will receive a confirmation by e-mail.
respond
Status
Available
Rental price
€ 980,- p.m.
sun/shade info