Rented
5+

De Huysacker 77

5505 KA Veldhoven

Wonen in een van de meest royale eengezinswoningen in de mooie nieuwe wijk Huysackers van 120m2 met onder andere een openkeuken, een badkamer met een douche, toilet en één wastafel, 3 slaapkamers en een tuin. De woning is energienotaloos wat betekent dat er bij normaal gebruik geen energiekosten meer zijn.

De Huysacker 77
De woning heeft een oppervlakte van 120 m2. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer met open keuken. De witte greeploze keuken is voorzien van composiet werkblad en Siemens inbouwapparatuur waaronder een afwasmachine, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en combi oven-magnetron.
In een separate ruimte vind je het toilet. Via de trap bereik je de 1e verdieping. Hier bevinden zich de 3 slaapkamers,. Ook tref je hier de badkamer welke volledig betegeld is en beschikt over een wastafel, spiegel, douche met glazen douchafscheiding , douchegoot en handdoekradiator. Via de trap bereik je de 2e verdieping van de woning. Hier tref je nog een fijne zolder.

Huysackers is de nieuwste uitbreiding van de Veldhovense wijk Zilverackers'. Een duurzame nieuwbouwwijk aan de rand van Veldhoven en dicht bij Eindhoven. Kindvriendelijk, en dicht bij natuur, voorzieningen, snelwegen en openbaar vervoer.

General
Energy label
A++
Acceptance
1-8-2024
Rental period (min.)
12 months
Number of responses
47
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
Build
Object type
Residence
New / existing
Existing construction
Year of construction
2019
Roof type
Gable
Surfaces and capacity
Living area
120 m²
Volume
312 m³
WOZ
WOZ value
€ 498.000,-
WOZ reference date
1-1-2023
Status
Rented
Rental price
€ 1.325,- p.m.
watch video
sun/shade info