26+

Muntheren,
Uden

Currently 0 house(s) available

Project Muntheren bevindt zich op een goede locatie centraal gelegen op Uden-Zuid, in een prachtige wijk met veel groen. Er zijn diverse openbare voorzieningen binnen handbereik. Het recent aangelegde Zuiderpark heeft uitgebreide recreatie- en speelvoorzieningen. “De Wijde Wereld” is een speelleercentrum met o.a. 0-4 jarigen opvang, regulier basisonderwijs, voor-, naschoolse en vakantieopvang.

Riante huurwoningen
De 39 riante huurwoningen variëren in oppervlaktes van 126 m2 tot 134 m2. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en hebben allemaal een moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur van Pelgrim, zoals een vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De badkamers zijn voorzien van een ligbad en een inloopdouche met glazen deuren. Het sanitair in de woning is van Villeroy&Boch. De 3 slaapkamers hebben allen een prettig formaat.

De gemeente Uden telt drie kernen, Uden en de twee kerkdorpen Volkel en Odiliapeel. Uden is een middelgrote gemeente met circa 40.000 inwoners en heeft visie op het gebied van wonen, werken, onderwijs, cultuur, maatschappelijk welzijn, sport en recreatie. Rondom Muntheren is voldoende parkeerruimte aanwezig.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

features
Price
€ 1,020.- to € 1,085.-
Living area
126 t/m 134 m²
Volume
352 t/m 375 m³
Click on "RESPOND" and indicate that we will keep you informed about available properties in this project.
respond