Rented
2+

Ceramiquelaan 117

1031 KG Amsterdam

Wonen in de Statendam: de parel van Overhoeks! Fijn appartement in Amsterdam-Noord van circa 92 m2. De woning is voorzien van onder andere een keuken in hoekopstelling, een badkamer met een ligbad en/of douche, 2 slaapkamers en een balkon.

Céramiquelaan 117
3-kamer appartement met een oppervlakte van 92 m2. Het appartement beschikt over een lichte woonkamer van 40 m2 met toegang tot het balkon. De slaapkamers bereik je via de hal. De eerste slaapkamer is circa 11 m2 en de tweede slaapkamer is circa 7 m2, tevens prima in gebruik te nemen als werk- en/of studeerkamer. De halfopen keuken betreft een hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een ligbad en/of douche, designradiator en een wastafel. Het toilet tref je in een aparte ruimte. Praktisch is de inpandige berging welke is voorzien van een aansluiting voor jouw wasmachine en/of droger! Dit appartement beschikt tevens over een berging op de begane grond en één eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Rustig wonen met alle gemakken binnen handbereik
Wonen in de Statendam: de parel van Overhoeks! De wijk Overhoeks, gelegen in Amsterdam-Noord, is een moderne, duurzame en groene woonwijk. Zo wandel je hier heerlijk over de IJpromenade. Overhoeks ligt namelijk aan het IJ tegenover Amsterdam Centraal Station. Lopend sta je binnen 10 minuten op de veerboot richting het centrum. In Amsterdam-Noord vind je onder andere de bekende A'DAM Lookout en het Eye filmmuseum. Verder tref je op 20 minuten loopafstand het Noorderpark en met de auto zit je met een kwartier op de ring A10.

General
Service charge
€ 30,-
Energy label
A
Acceptance
per direct
Rental period (min.)
12 months
Number of responses
41
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
indication heating costs
€ 0,-
Build
Object type
Apartment
New / existing
Existing construction
Year of construction
2016
Roof type
Flat
Surfaces and capacity
Living area
92 m²
External storage space
3 m²
Volume
258 m³
Status
Rented
Rental price
€ 1.580,- p.m.
sun/shade info