Rented
1+

Gustav Mahlerlaan 799

1082 MK Amsterdam

Loft appartement van 75 m2 op de Amsterdamse Zuidas! De woning is voorzien van onder andere een rechte keuken met schiereiland, een badkamer met een douche en een inpandige berging. Daarnaast heb je een fijn balkon, gelegen op het zuidoosten.

Gustav Mahlerlaan 799
Loft appartement met een oppervlakte van 75 m2. Deze loft beschikt over een lichte woonkamer van ruim 59 m2 met toegang tot het balkon. Let op, de slaapkamer is onderdeel van de woonkamer. De keuken met schiereiland is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van douche, designradiator en een wastafel. Het toilet tref je in een aparte ruimte. Praktisch is de inpandige berging welke is voorzien van een aansluiting voor jouw wasmachine en/of droger! De auto parkeer je in de ondergrondse parkeergarage welke tot het complex behoort.

Let op: het huren van de bijbehorende parkeerplaats tegen een huurprijs van €165,- per maand is een vereiste.

Wonen op de bruisende Zuidas in Amsterdam-Zuid: internationaal zakencentrum én de ideale woonlocatie. Op tien minuten fietsen van de Amsterdamse binnenstad. Binnen zes minuten op Schiphol met de trein. En werk je in Zuidas, dan ben je dus zo thuis. Met de fiets sta je binnen 10 minuten in het Amsterdamse Bos en binnen 20 minuten loop je het Amstelpark in! Daarnaast heb je een goede directe verbinding met de A10 en is er een goede verbinding met het openbaar vervoer.

General
Service charge
€ 30,-
Energy label
A
Acceptance
1-7-2023
Rental period (min.)
12 months
Number of responses
479
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
indication heating costs
€ 0,-
Build
Object type
Apartment
New / existing
Existing construction
Year of construction
2016
Roof type
Flat
Surfaces and capacity
Living area
76 m²
Volume
198 m³
Status
Rented
Rental price
€ 1.073,- p.m.
sun/shade info