Rented
1+

Meerkoet 45

1111 VX Diemen

2-kamer appartement van 84 m2 aan het Amsterdam-Rijnkanaal. De woning is voorzien van onder andere een dichte keuken, een badkamer met douche en 1 slaapkamer. Het appartement is gelegen in een rustige wijk in Diemen-Noord.

Meerkoet 45
2-kamer appartement met een oppervlakte van 84 m2. Het appartement beschikt over een lichte woonkamer van 38 m2. De gesloten keuken is uitgerust met een gaskookplaat, elektrische oven, spoelbak en afzuigkap. De slaapkamer heeft een royale oppervlakte van 18m2. De badkamer is voorzien van een douche, designradiator en een wastafel. Het toilet tref je in een aparte ruimte. Praktisch is de inpandige berging welke is voorzien van een aansluiting voor jouw wasmachine en/of droger! De auto kan gemakkelijk worden geparkeerd in de wijk.

Dichtbij Amsterdam, maar ver van de hectiek
Rustig wonen in Diemen-Noord aan het Amsterdam-Rijnkanaal. De winkels liggen gewoon om de hoek en met de A10, A1, A9 en het openbaar vervoer in de buurt is ook de bereikbaarheid optimaal. Met de fiets sta je met een kwartier in hartje Amsterdam. Een handige locatie, met alles bij de hand. Voor liefhebbers van een gemoedelijke woonplek is Diemen-Noord ideaal. Deze wijk ligt vlakbij het Diemerbos en de Nescio(fiets)brug naar IJburg. Dit deel van Diemen-Noord is zeer in trek vanwege de ruim opgezette straten. Het winkelcentrum Gruttoplein en de scholen bevinden zich op loopafstand.

General
Service charge
€ 85,-
Energy label
C
Acceptance
Effective immediately
Rental period (min.)
12 months
Number of responses
114
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
Build
Object type
Apartment
New / existing
Existing construction
Year of construction
1991
Roof type
Flat
Surfaces and capacity
Living area
84 m²
Volume
218 m³
WOZ
WOZ value
€ 375.000,-
WOZ reference date
1-1-2022
Status
Rented
Rental price
€ 1.215,- p.m.
watch video
sun/shade info