Offered
6+

Schoener 8

1113 JE Diemen

Fraaie eengezinswoning van 110 m2 nabij het Amsterdam-Rijnkanaal met fijne tuin! De woning is voorzien van onder andere een open keuken, een badkamer met douche en 3 slaapkamers. De woning is gelegen in een rustige wijk in Diemen-Noord.

Schoener 8
De woning heeft een oppervlakte van 110 m2. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer van 24 m2 met open keuken. De keuken is uitgerust diverse inbouwapparatuur. In een separate ruimte vind je het toilet. Via de hal bereik je middels de trap de 1e verdieping. Hier bevinden zich de 3 slaapkamers, één van 10 m2 en de andere van 11m2 en 8 m2. Ook tref je hier de badkamer welke is voorzien van een douche, designradiator, toilet en wastafel. Via de trap bereik je de 2e verdieping van de woning. Hier tref je nog een fijne zolder van 21 m2! De auto parkeer je gemakkelijk bij de woning.

Dichtbij Amsterdam, maar ver van de hectiek
Rustig wonen in Diemen-Noord nabij het Amsterdam-Rijnkanaal. De winkels liggen gewoon om de hoek en met de A10, A1, A9 en het openbaar vervoer in de buurt is ook de bereikbaarheid optimaal. Met de fiets sta je met een kwartier in hartje Amsterdam. Een handige locatie, met alles bij de hand. Voor liefhebbers van een gemoedelijke woonplek is Diemen-Noord ideaal. Deze wijk ligt vlakbij het Diemerbos en de Nescio(fiets)brug naar IJburg. Dit deel van Diemen-Noord is zeer in trek vanwege de ruim opgezette straten. Het winkelcentrum Gruttoplein en de scholen bevinden zich op loopafstand.

General
Energy label
A++
Acceptance
1-6-2024
Rental period (min.)
12 months
Number of responses
51
Other expenses
Security deposit
€ 0,-
Build
Object type
Residence
New / existing
Existing construction
Year of construction
1993
Roof type
Gable
Surfaces and capacity
Living area
110 m²
External storage space
6 m²
Volume
330 m³
WOZ
WOZ value
€ 495.000,-
WOZ reference date
1-1-2022
Click on "RESPOND" if you want to know more.
respond
Status
Offered
Rental price
€ 1.560,- p.m.
watch video
sun/shade info